De HTC One M9 is het nieuwste toestel binnen de populaire One-reeks van HTC. Dit pareltje heeft een volledig aluminium behuizing, die maar liefst acht keer wordt geborsteld voor ze in je handen terechtkomt. Maar dat is niet alles. Het exemplaar dat wij mogen weggeven kreeg een design van Jourdan Dunn. Dit Brits topmodel mocht al meermaals front covers van Elle en Vogue sieren, en werkte met onder andere al met Calvin Klein, John Galliano en Tommy Hilfiger samen.

De HTC One M9 is bovendien één van de snelste toestellen op de markt: snel surfen, mailen of skypen op het grote scherm van hoge kwaliteit dus! Die compactcamera mag u trouwens ook thuislaten: met de 20MP camera aan de achterkant heeft u meer dan voldoende kwaliteit op zak om mooie vakantiefoto's te maken.

Wij mogen een exemplaar weggeven.

De HTC One M9 is het nieuwste toestel binnen de populaire One-reeks van HTC. Dit pareltje heeft een volledig aluminium behuizing, die maar liefst acht keer wordt geborsteld voor ze in je handen terechtkomt. Maar dat is niet alles. Het exemplaar dat wij mogen weggeven kreeg een design van Jourdan Dunn. Dit Brits topmodel mocht al meermaals front covers van Elle en Vogue sieren, en werkte met onder andere al met Calvin Klein, John Galliano en Tommy Hilfiger samen.De HTC One M9 is bovendien één van de snelste toestellen op de markt: snel surfen, mailen of skypen op het grote scherm van hoge kwaliteit dus! Die compactcamera mag u trouwens ook thuislaten: met de 20MP camera aan de achterkant heeft u meer dan voldoende kwaliteit op zak om mooie vakantiefoto's te maken.Wij mogen een exemplaar weggeven.