Als je nog nooit een cocktailmasterclass rond gin hebt bijgewoond, dan is dit je kans. Het gelauwerde ginmerk Tanqueray, geliefd bij barmannen, cocktailliefhebbers en ginfanaten over de hele wereld, organiseert de hele maand juni private tastings op een geheime locatie in Antwerpen.

Tijdens zo'n masterclass leidt een bartender het selecte gezelschap in in de wondere wereld van de gin. Hij leert je enkele kneepjes van het vak, laat je degusteren (volgens de regels van de kunst) en leert je zelf je ideale cocktail ontdekken. Bovendien worden de smaakpapillen extra verwend met een diner geïnspireerd op de botanische hoofdingrediënten van de Tanqueray London Dry gin, en geserveerd door foodie, foodstylist en fotograaf Gilles Draps.

Naar aanleiding van World Gin Day, op zaterdag 11 juni, mogen wij drie duo's sturen naar de unieke Tanqueray Suite voor een al even unieke avond.

Als je nog nooit een cocktailmasterclass rond gin hebt bijgewoond, dan is dit je kans. Het gelauwerde ginmerk Tanqueray, geliefd bij barmannen, cocktailliefhebbers en ginfanaten over de hele wereld, organiseert de hele maand juni private tastings op een geheime locatie in Antwerpen. Tijdens zo'n masterclass leidt een bartender het selecte gezelschap in in de wondere wereld van de gin. Hij leert je enkele kneepjes van het vak, laat je degusteren (volgens de regels van de kunst) en leert je zelf je ideale cocktail ontdekken. Bovendien worden de smaakpapillen extra verwend met een diner geïnspireerd op de botanische hoofdingrediënten van de Tanqueray London Dry gin, en geserveerd door foodie, foodstylist en fotograaf Gilles Draps. Naar aanleiding van World Gin Day, op zaterdag 11 juni, mogen wij drie duo's sturen naar de unieke Tanqueray Suite voor een al even unieke avond.