Australian is sinds de jaren '60 een van de pioniers in de tennissport. De combinatie van technische kenmerken, functionaliteit en comfort maakten het tenniskleding label tot en met de jaren '90 razend populair bij bekende tennisprofessionals: zowel Ivan Lendl, Goran Ivani¨evi? en Petr Korda zetten hun eerste stappen op het tennisveld met Australian.

De volledige Heritage collectie bestaat uit twee modellen: Ivanisevic en Lendl. Beide zijn gemaakt van zacht en soepel, met de hand gesneden Italiaans leder. De Ivanisevic is er in volledig wit leder en wit/blauw leder met een suède neus. De Lendl is er in wit/blauw leder en heeft een iets dikkere kuipzool. Deze zool is niet gelijmd, maar met de handmachine aan de schoen vastgestikt voor een extra stevig resultaat.

Wij mogen 4 paar Ivanisevic white en 4 paar Ivanisevic white/ blue weggeven.

Australian is sinds de jaren '60 een van de pioniers in de tennissport. De combinatie van technische kenmerken, functionaliteit en comfort maakten het tenniskleding label tot en met de jaren '90 razend populair bij bekende tennisprofessionals: zowel Ivan Lendl, Goran Ivani¨evi? en Petr Korda zetten hun eerste stappen op het tennisveld met Australian.De volledige Heritage collectie bestaat uit twee modellen: Ivanisevic en Lendl. Beide zijn gemaakt van zacht en soepel, met de hand gesneden Italiaans leder. De Ivanisevic is er in volledig wit leder en wit/blauw leder met een suède neus. De Lendl is er in wit/blauw leder en heeft een iets dikkere kuipzool. Deze zool is niet gelijmd, maar met de handmachine aan de schoen vastgestikt voor een extra stevig resultaat.Wij mogen 4 paar Ivanisevic white en 4 paar Ivanisevic white/ blue weggeven.