Nieuw Design

De Zwitserse designer Yves Béhar, internationaal bekend voor zijn innovatieve creaties, nam het ontwerp van Power voor zijn rekening. Het resultaat? Een elegant apparaat met een slank en minimalistisch design, en een zachte touch-knop. De metalen behuizing zorgt voor een extra luxueuze look en geeft je keuken meteen een toefje chique.

Nieuwe smaken

De nieuwe Sparkling Gourmet smaken werden stuk voor stuk ontwikkeld door de New Yorkse sterrenchef Paul Liebrandt. Hij staat bekend als iemand die graag de grenzen van het traditionele aftast. Die passie uit zich in het maken van ongewone smaakcombinaties. Vele foodcritici noemen Paul dan ook geen kok maar een artiest.

De voorloper van Power, de prijswinnende Source-reeks, is een toestel om niet te vergeten. Daarom mogen wij 3 SodaStream Megapack Source bruiswatertoestellen weggeven.

Nieuw DesignDe Zwitserse designer Yves Béhar, internationaal bekend voor zijn innovatieve creaties, nam het ontwerp van Power voor zijn rekening. Het resultaat? Een elegant apparaat met een slank en minimalistisch design, en een zachte touch-knop. De metalen behuizing zorgt voor een extra luxueuze look en geeft je keuken meteen een toefje chique.Nieuwe smakenDe nieuwe Sparkling Gourmet smaken werden stuk voor stuk ontwikkeld door de New Yorkse sterrenchef Paul Liebrandt. Hij staat bekend als iemand die graag de grenzen van het traditionele aftast. Die passie uit zich in het maken van ongewone smaakcombinaties. Vele foodcritici noemen Paul dan ook geen kok maar een artiest.De voorloper van Power, de prijswinnende Source-reeks, is een toestel om niet te vergeten. Daarom mogen wij 3 SodaStream Megapack Source bruiswatertoestellen weggeven.