Relaxy.be is het grootste online platform voor sauna en wellness in Vlaanderen, met een ruim aanbod van 204 publieke en privé sauna's. Je vindt er het perfecte wellness moment op basis van criteria als locatie, de verschillende faciliteiten, het al dan niet verplicht zijn van badkleding, en veel meer.

Tijdens de Relaxy Verwenweken van 21 april tot en met 14 mei bieden de Relaxy partners unieke arrangementen aan in zowel privé- als publieke sauna's. Wie graag een paar uur naar de sauna wil, kan dat voor een prijsje boeken. Maar ook unieke wellness arrangementen worden aan voordeelprijs aangeboden. Alle acties worden handig gebundeld op de Verwenwekenpagina op Relaxy.be.

Wij mogen aan drie gelukkige lezers een exclusief Relaxy Verwen arrangement weggeven voor twee personen bij Wu Wei in Kortrijk ter waarde van €258.

Waag je kans!

Relaxy.be is het grootste online platform voor sauna en wellness in Vlaanderen, met een ruim aanbod van 204 publieke en privé sauna's. Je vindt er het perfecte wellness moment op basis van criteria als locatie, de verschillende faciliteiten, het al dan niet verplicht zijn van badkleding, en veel meer.Tijdens de Relaxy Verwenweken van 21 april tot en met 14 mei bieden de Relaxy partners unieke arrangementen aan in zowel privé- als publieke sauna's. Wie graag een paar uur naar de sauna wil, kan dat voor een prijsje boeken. Maar ook unieke wellness arrangementen worden aan voordeelprijs aangeboden. Alle acties worden handig gebundeld op de Verwenwekenpagina op Relaxy.be. Wij mogen aan drie gelukkige lezers een exclusief Relaxy Verwen arrangement weggeven voor twee personen bij Wu Wei in Kortrijk ter waarde van €258.Waag je kans!