Zin een uniek culinair avontuur op een uitzonderlijke locatie? Kook dan een éénpansgerecht voor vier personen. In ruil proef je niet alleen van verschillende andere gerechten, maar ook van een nieuwe manier van tafelen. Bedenk dus welk familierecept, schotel-met-verhaal of zelf uitgevonden gerecht je wil maken en delen. Wie weet beleef jij dan samen met chefs, ambachtslui en andere foodies een onvergetelijke ervaring.

Kies op welke tot de verbeelding sprekende plek jij het liefst wilt eten: Het Huis van de Voeding te Roeselare, het Designmuseum te Gent, de Bogardenkapel in Brugge, de C-Mine te Genk of in de Galerie van Design Vlaanderen te Brussel.

Wij mogen 20 plaatsen weggeven.

Zin een uniek culinair avontuur op een uitzonderlijke locatie? Kook dan een éénpansgerecht voor vier personen. In ruil proef je niet alleen van verschillende andere gerechten, maar ook van een nieuwe manier van tafelen. Bedenk dus welk familierecept, schotel-met-verhaal of zelf uitgevonden gerecht je wil maken en delen. Wie weet beleef jij dan samen met chefs, ambachtslui en andere foodies een onvergetelijke ervaring.Kies op welke tot de verbeelding sprekende plek jij het liefst wilt eten: Het Huis van de Voeding te Roeselare, het Designmuseum te Gent, de Bogardenkapel in Brugge, de C-Mine te Genk of in de Galerie van Design Vlaanderen te Brussel.Wij mogen 20 plaatsen weggeven.