Ecover
© Ecover

Ieder van deze geuren bestaat uit een mix van twee sprankelende frisse noten, ontworpen om je zintuigen te prikkelen en nieuw leven te geven aan je wasgoed. Het wasmiddel is verkrijgbaar met de geuren van Kamperfoelie & Jasmijn, bloemen die vooral 's avonds een exotische geur verspreiden en doen denken aan een zachte zomeravond, of met de geur Appelbloesem & Freesia, een zoete en lenteachtige geurbeleving die je zintuigen doet ontwaken. De wasverzachters zijn verkrijgbaar in drie heerlijke geurcombinaties: Appelbloesem & Amandel, Kaapse Jasmijn & Vanille en Roos & Citrusvrucht.

De verbeterde geconcentreerde productformule levert bovendien 40 procent meer wasbeurten per fles op. Ecover, de Belgische producent én ecologische pionier, biedt producten voor wie de juiste keuze wil maken voor onze planeet en tegelijk moet kunnen vertrouwen op krachtige schoonmaakproducten in dit drukke leven.

Zin om ze zelf te proberen? Wij mogen 10 setjes weggeven met de wasmiddelen én wasverzachters. Daarnaast kan je ook een persoonlijk parfumconsult aan huis winnen voor 4 personen, gegeven door geurexpert Roos Lubbers, waarbij wordt ingezoomd op het vinden van geuren die specifiek bij jouw karakter passen. Als je de gelukkige bent die deze prijs wint, mag je 3 vrienden uitnodigen om er van mee te genieten!

Waag je kans en doe mee aan de wedstrijd!

Ieder van deze geuren bestaat uit een mix van twee sprankelende frisse noten, ontworpen om je zintuigen te prikkelen en nieuw leven te geven aan je wasgoed. Het wasmiddel is verkrijgbaar met de geuren van Kamperfoelie & Jasmijn, bloemen die vooral 's avonds een exotische geur verspreiden en doen denken aan een zachte zomeravond, of met de geur Appelbloesem & Freesia, een zoete en lenteachtige geurbeleving die je zintuigen doet ontwaken. De wasverzachters zijn verkrijgbaar in drie heerlijke geurcombinaties: Appelbloesem & Amandel, Kaapse Jasmijn & Vanille en Roos & Citrusvrucht. De verbeterde geconcentreerde productformule levert bovendien 40 procent meer wasbeurten per fles op. Ecover, de Belgische producent én ecologische pionier, biedt producten voor wie de juiste keuze wil maken voor onze planeet en tegelijk moet kunnen vertrouwen op krachtige schoonmaakproducten in dit drukke leven.Zin om ze zelf te proberen? Wij mogen 10 setjes weggeven met de wasmiddelen én wasverzachters. Daarnaast kan je ook een persoonlijk parfumconsult aan huis winnen voor 4 personen, gegeven door geurexpert Roos Lubbers, waarbij wordt ingezoomd op het vinden van geuren die specifiek bij jouw karakter passen. Als je de gelukkige bent die deze prijs wint, mag je 3 vrienden uitnodigen om er van mee te genieten!Waag je kans en doe mee aan de wedstrijd!