Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans.

Maak nu kans op een paar schoenen van Sweet Lemon ter waarde van 99,99 euro. We mogen 6 paar van het model Bahira weggeven.

Meer info op www.sweet-lemon.be

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans.Maak nu kans op een paar schoenen van Sweet Lemon ter waarde van 99,99 euro. We mogen 6 paar van het model Bahira weggeven.Meer info op www.sweet-lemon.be