Deze zomer is de C-mine in Genk the place to be. Speel en relax op het C-mine plein, geniet van de zomerse avonden met film en muziek of bezoek de nieuwe expo's. Bekijk het volledige programma op c-minezomer.be.

Wat kan je juist winnen? Een overnachting met ontbijt in het Green Hotel voor 2 personen. Dit cityhotel werd recent volledig gerenoveerd en heeft een hippe cocktailbar Roots op de gelijkvloers. Daarnaast krijg je ook een duoticket voor de C-mine expeditie én een gratis picknick op het C-mine plein. Kortom, de ideale activiteit om de zomer in gang te trappen.

Waag je kans!

Deze zomer is de C-mine in Genk the place to be. Speel en relax op het C-mine plein, geniet van de zomerse avonden met film en muziek of bezoek de nieuwe expo's. Bekijk het volledige programma op c-minezomer.be.Wat kan je juist winnen? Een overnachting met ontbijt in het Green Hotel voor 2 personen. Dit cityhotel werd recent volledig gerenoveerd en heeft een hippe cocktailbar Roots op de gelijkvloers. Daarnaast krijg je ook een duoticket voor de C-mine expeditie én een gratis picknick op het C-mine plein. Kortom, de ideale activiteit om de zomer in gang te trappen.Waag je kans!