Maison Lab is een premium online webshop die sinds kort een jaar bestaat, opgericht door Djalil, Tahnee en Samira Labyed. Het superambitieus trio zit al jarenlang samen met hun familie in de mode. In 2016 hebben ze ook meteen de Be Commerce awards gewonnen voor best startende webshop. Je kan er de mooiste modemerken zoals Versace, G-star, Steve Madden, Liu Jo en Supertrash online scoren aan minstens de helft van de prijs.

Wat hen onderscheidt van andere webshops is hun zeer persoonlijk aanpakken. Zo kan je een stijltest doen op de website en met het resultaat wordt er een fashionbox samengesteld. Als je eenmaal je stijltype kent, heb je keuze uit tal van fashionboxen.

Wij mogen 2 winnaars gelukkig maken met een fashionbox t.w.v. 150 euro. De fashionboxen bestaan telkens uit een T-shirt, een paar schoenen, een broek en een trui, en wordt samengesteld aan de hand van jouw stijltype.

Maison Lab is een premium online webshop die sinds kort een jaar bestaat, opgericht door Djalil, Tahnee en Samira Labyed. Het superambitieus trio zit al jarenlang samen met hun familie in de mode. In 2016 hebben ze ook meteen de Be Commerce awards gewonnen voor best startende webshop. Je kan er de mooiste modemerken zoals Versace, G-star, Steve Madden, Liu Jo en Supertrash online scoren aan minstens de helft van de prijs.Wat hen onderscheidt van andere webshops is hun zeer persoonlijk aanpakken. Zo kan je een stijltest doen op de website en met het resultaat wordt er een fashionbox samengesteld. Als je eenmaal je stijltype kent, heb je keuze uit tal van fashionboxen. Wij mogen 2 winnaars gelukkig maken met een fashionbox t.w.v. 150 euro. De fashionboxen bestaan telkens uit een T-shirt, een paar schoenen, een broek en een trui, en wordt samengesteld aan de hand van jouw stijltype.