Ondernemer Dries Boven richtte daarom in 2013 de online conceptstore Luxury For Men op. De internationale webshop voor mannen, van Antwerpse makelij, biedt een gecureerde selectie van verfijnde cadeaus voor mannen aan. Twee jaar later is het platform uitgebreid naar Nederland en gaat het succesverhaal verder.

Dankzij de bijzondere samenwerking tussen de Antwerpse speciaalzaken kan Luxury For Men een interessant aanbod van producten verkopen bestaande uit interieur, elektronica, drank, kookartikelen en grooming- en designproducten. Dankzij de unieke samenwerking kunnen ze ook producten van iconische leverancies zoals Bang & Olufsen uitzonderlijk online te koop aanbieden.

Wij mogen 3 Exentri portemonnee en kaarthouders weggeven.

De Exentri portemonnee en kaarthouder is een compacte, perfect afgewerkte portemonnee die kaarten én papiergeld heel handig opbergt. Hij is gemaakt uit hoogwaardig leder en is voorzien van een roestvrij stalen sluitclip.

Info: www.luxuryformen.be

Ondernemer Dries Boven richtte daarom in 2013 de online conceptstore Luxury For Men op. De internationale webshop voor mannen, van Antwerpse makelij, biedt een gecureerde selectie van verfijnde cadeaus voor mannen aan. Twee jaar later is het platform uitgebreid naar Nederland en gaat het succesverhaal verder.Dankzij de bijzondere samenwerking tussen de Antwerpse speciaalzaken kan Luxury For Men een interessant aanbod van producten verkopen bestaande uit interieur, elektronica, drank, kookartikelen en grooming- en designproducten. Dankzij de unieke samenwerking kunnen ze ook producten van iconische leverancies zoals Bang & Olufsen uitzonderlijk online te koop aanbieden.De Exentri portemonnee en kaarthouder is een compacte, perfect afgewerkte portemonnee die kaarten én papiergeld heel handig opbergt. Hij is gemaakt uit hoogwaardig leder en is voorzien van een roestvrij stalen sluitclip.Info: www.luxuryformen.be