Achter de nieuwe collectie van de BRITA waterfilterkan schuilt een verhaal. BRITA vroeg aan bloemenkunstenaar Daniel Ost en zijn dochter Nele om een kunstwerk te ontwerpen waarbij ze zich inspireerden op de nieuwe collectie kleurrijke waterfilterkannen. Dat Ost niet aan zijn proefstuk toe is wordt bevestigd door het Amerikaanse nieuwsmedium CBS, die de kunstenaar omschreef als "The World's Leading Flower Designer". De boodschap die de kunstenaar wilde meegeven is dat water aan de basis ligt van al het leven op aarde.

Het resultaat is een spectaculaire constructie met zwevende, kleurrijke bloemen in glazen buizen van ongeveer 6 meter. Dit kunstwerk is van 12 tot 15 oktober te bewonderen in het Wijnegem Shopping Center.

De kannen zijn te verkrijgen in het blauw, groen en bessenrood. Waag je kans!

Achter de nieuwe collectie van de BRITA waterfilterkan schuilt een verhaal. BRITA vroeg aan bloemenkunstenaar Daniel Ost en zijn dochter Nele om een kunstwerk te ontwerpen waarbij ze zich inspireerden op de nieuwe collectie kleurrijke waterfilterkannen. Dat Ost niet aan zijn proefstuk toe is wordt bevestigd door het Amerikaanse nieuwsmedium CBS, die de kunstenaar omschreef als "The World's Leading Flower Designer". De boodschap die de kunstenaar wilde meegeven is dat water aan de basis ligt van al het leven op aarde.Het resultaat is een spectaculaire constructie met zwevende, kleurrijke bloemen in glazen buizen van ongeveer 6 meter. Dit kunstwerk is van 12 tot 15 oktober te bewonderen in het Wijnegem Shopping Center.De kannen zijn te verkrijgen in het blauw, groen en bessenrood. Waag je kans!