Naar aanleiding van de 15e designer van het jaar nodigen de Biënnale Interieur en Knack Weekend 5 koppels uit op een verwenweekend in Kortrijk.

U bezoekt de tentoonstelling van onze designer van het jaar, Sep Verboom, in het historische Interieurhuis in het centrum van de stad. Nadien krijgt u de kans om het creativiteitsfestival WONDER te bezoeken en tal van inspirerende installaties te ontdekken in Kortrijk. Overnachten doet u in het Parkhotel dat is uitgerust met zwembad en spa. Ideaal voor een creatief en ontspannend weekend. U krijgt ook een van deze kleurrijke Olho masker van onze designer van het jaar cadeau.

Wanneer: zaterdag 14 november

Waar: Parkhotel, Kortrijk, www.parkhotel.be

Inbegrepen in het arrangement:

  • 1 overnachting voor 2 personen op 14 november in Parkhotel Kortrijk.
  • Gratis gebruik van zwembad en gym in het hotel tijdens het verblijf.
  • 2 toegangstickets tot de tentoonstelling Designer of the Year.
  • Bezoek aan het creativiteitsfestival WONDER.
  • 1 kleurrijk Olho masker ontworpen door designer van het jaar Sep Verboom t.w.v. € 195.

Meedoen kan t.e.m. 28/10/2020

Naar aanleiding van de 15e designer van het jaar nodigen de Biënnale Interieur en Knack Weekend 5 koppels uit op een verwenweekend in Kortrijk.U bezoekt de tentoonstelling van onze designer van het jaar, Sep Verboom, in het historische Interieurhuis in het centrum van de stad. Nadien krijgt u de kans om het creativiteitsfestival WONDER te bezoeken en tal van inspirerende installaties te ontdekken in Kortrijk. Overnachten doet u in het Parkhotel dat is uitgerust met zwembad en spa. Ideaal voor een creatief en ontspannend weekend. U krijgt ook een van deze kleurrijke Olho masker van onze designer van het jaar cadeau.