Heb je met de feestdagen binnenkort misschien wel een katertje te verteren? Of is een van je goede voornemens van 2017 om meer water te drinken overdag? Met de Dopperflessen zit je dan perfect. Gewoon vullen met kraantjeswater en je neemt ze zo mee! Op citytrip of in je handtas tijdens die drukke werkdag. Én je helpt het milieu ermee vooruit.

Voor Merijn Everaerts, de Nederlandse oprichter van Dopper geraakte de maat vol na het zien van een documentaire over de aanzwellende plastic soup. Dat kon anders, dacht de Nederlandse ondernemer. Zes jaar geleden stampte hij daarom Dopper uit de grond, een duurzaam herbruikbaar flessenmerk. Met hun hervulbare flessen vermijd je wegwerpflesjes die de plastic soup in de oceanen alleen maar groter en groter maken.

Dopper kreeg erkenning voor hun duurzaam werk met een Cradle-to cradle certificaat en een erkenning als B Corporation. En het design van de Dopperfles kreeg zelfs een prestigieuze Red Dot Design Award. Daarnaast is de Dopper bpa-vrij én wordt hij in Nederland geproduceerd.

Zin gekregen om er eentje te winnen? Doe dan nu mee!

Heb je met de feestdagen binnenkort misschien wel een katertje te verteren? Of is een van je goede voornemens van 2017 om meer water te drinken overdag? Met de Dopperflessen zit je dan perfect. Gewoon vullen met kraantjeswater en je neemt ze zo mee! Op citytrip of in je handtas tijdens die drukke werkdag. Én je helpt het milieu ermee vooruit.Voor Merijn Everaerts, de Nederlandse oprichter van Dopper geraakte de maat vol na het zien van een documentaire over de aanzwellende plastic soup. Dat kon anders, dacht de Nederlandse ondernemer. Zes jaar geleden stampte hij daarom Dopper uit de grond, een duurzaam herbruikbaar flessenmerk. Met hun hervulbare flessen vermijd je wegwerpflesjes die de plastic soup in de oceanen alleen maar groter en groter maken.Dopper kreeg erkenning voor hun duurzaam werk met een Cradle-to cradle certificaat en een erkenning als B Corporation. En het design van de Dopperfles kreeg zelfs een prestigieuze Red Dot Design Award. Daarnaast is de Dopper bpa-vrij én wordt hij in Nederland geproduceerd.Zin gekregen om er eentje te winnen? Doe dan nu mee!