Win een duoticket of een golden package voor Antwerpen Proeft

Dit jaar vindt naar jaarlijkse gewoonte Antwerpen Proeft plaats in de Waagnatie. Wij mogen 25 duotickets en 6 golden packages weggeven.

Win een duoticket of een golden package voor Antwerpen Proeft

© Knack Weekend

Voor een culinaire beleving kan je van 28 april tot 1 mei afzakken naar Antwerpen, waar de 11de editie van het 'Antwerpen Proeft' festival gaat plaatsvinden. Dit jaar gaan er weer een heel aantal koks van topzaken aanwezig zijn, zo is Würst van Jeroen Meus van de partij, net als Wim Baillieu's Balls & Glory en David Martin's La Paix. Ook sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman staat vier dagen op Proeft met zijn gerechtje van parelhoen. Veel chefs houden ook kookdemonstraties waar je tips en tricks kan opdoen. Sinds dit jaar is er ook een culinaire boekenbeurs.

Ook de zoetebekken komen aan hun trekken want onder meer het ijssalon Cremerie Germaine, chocolatier Del Rey en patissier Konditori gaan aanwezig zijn.

Wie zelf aan de slag wil, kan zich zoals steeds inschrijven voor enkele workshops in de AEG Cooking Club. Zo kan je leren werken met combi-stoomovens en -inductiekookplaten en de bijpassende gerechten.

Nog nieuw dit jaar is een uitgebreid kinderprogramma. Er komt een kinderopvang met speelgoedkeukentjes, door een label herkenbaar gemaakte kindvriendelijke schotels en gratis kookworkshops en -klassen voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot 15 jaar krijgen trouwens sowieso gratis toegang tot Antwerpen Proeft.

De smaak te pakken gekregen? Doe dan snel mee met deze wedstrijd en maak kans op een duoticket of een golden package waarmee je kan genieten van 2 toegangstickets voor 4 dagen, 32 Antwerpen Proeft-bonnen en 20 barbonnen.


Onze partners