Novotel breidt zijn personeelsbestand uit met duizenden bedrijvige nieuwe medewerkers in Novotel Antwerpen. En dat met 2 gloednieuwe bijenkasten. Wie straks een nachtje Novotel Antwerpen boekt, kan deze kleine bedrijfstakken bezoeken. En krijgt er misschien een smeuïg potje honing bovenop. Met dit gezamenlijk initiatief willen Novotel Brugge en Novotel Antwerpen de honingbij, die het steeds moeilijker krijgt te overleven, een handje helpen én spelen ze in op de trend van urban farming.

Lijkt het je wat, het ontspannende gezoem van een kolonie bezige bijen in je tuin of op je dak? Smullen van je huisgemaakte honing? Dankzij Knack Weekend en Amielo zie jij ze straks misschien vliegen. Doe mee en maak kans op een van de 40 bijenhotels.

Novotel breidt zijn personeelsbestand uit met duizenden bedrijvige nieuwe medewerkers in Novotel Antwerpen. En dat met 2 gloednieuwe bijenkasten. Wie straks een nachtje Novotel Antwerpen boekt, kan deze kleine bedrijfstakken bezoeken. En krijgt er misschien een smeuïg potje honing bovenop. Met dit gezamenlijk initiatief willen Novotel Brugge en Novotel Antwerpen de honingbij, die het steeds moeilijker krijgt te overleven, een handje helpen én spelen ze in op de trend van urban farming.Lijkt het je wat, het ontspannende gezoem van een kolonie bezige bijen in je tuin of op je dak? Smullen van je huisgemaakte honing? Dankzij Knack Weekend en Amielo zie jij ze straks misschien vliegen. Doe mee en maak kans op een van de 40 bijenhotels.