Surreëel slaapgenot van eigen bodem

Fylds' brengt de beste natuurlijke ingrediënten van eigen bodem samen tot een nieuw begrip in slaapcomfort: Het Belgisch Bed. Belgisch vakmanschap, een unieke combinatie van wol en vlas, de progressieve verencombinatie. Ze zorgen voor een surreëel slaapgenot van eigen veld. Belgisch damast geniet wereldwijd hetzelfde aanzien als Belgisch bier en Belgische chocolade. Ons vlas dankt zijn unieke kwaliteiten aan de natuurlijke eigenschappen van het water van de Leie: arm aan kalk en ijzer.

Dat alles leidde nu tot een onderscheidend bed van eigen bodem. Tot een authentiek Belgisch Bed. Het Belgisch Bed staat voor superieure kwaliteit, natuurlijke materialen, handgemaakt, op wens van de klant, met respect voor mens én milieu.

Stijl, kwaliteit en comfort? Fylds' laat deze elementen makkelijk met elkaar rijmen. Dankzij Knack Weekend maak je kans op Het Belgisch Bed t.w.v. 6995 euro!

Te winnen pakket:

  • Boxspring Fylds' Medium (180x200cm, vrije keuze kleur uit de Fylds' stofstalen bundels)
  • Matras Fylds' Bronze (Comfort te kiezen door de winnaar)
  • Hoofdbord Fylds' Marcourt
  • Set poten

Kans maken op het Belgisch Bed? Vul snel de wedstrijd vraag hieronder in.

Surreëel slaapgenot van eigen bodemFylds' brengt de beste natuurlijke ingrediënten van eigen bodem samen tot een nieuw begrip in slaapcomfort: Het Belgisch Bed. Belgisch vakmanschap, een unieke combinatie van wol en vlas, de progressieve verencombinatie. Ze zorgen voor een surreëel slaapgenot van eigen veld. Belgisch damast geniet wereldwijd hetzelfde aanzien als Belgisch bier en Belgische chocolade. Ons vlas dankt zijn unieke kwaliteiten aan de natuurlijke eigenschappen van het water van de Leie: arm aan kalk en ijzer. Dat alles leidde nu tot een onderscheidend bed van eigen bodem. Tot een authentiek Belgisch Bed. Het Belgisch Bed staat voor superieure kwaliteit, natuurlijke materialen, handgemaakt, op wens van de klant, met respect voor mens én milieu.Stijl, kwaliteit en comfort? Fylds' laat deze elementen makkelijk met elkaar rijmen. Dankzij Knack Weekend maak je kans op Het Belgisch Bed t.w.v. 6995 euro! Te winnen pakket:Kans maken op het Belgisch Bed? Vul snel de wedstrijd vraag hieronder in.