Afwijkend van de begane paden van een klassieke trouwbeurs, creëren de exposanten van Marry Me! een nieuwe taal om de bruidsparen hun trouwdag te helpen organiseren.

Marry Me! heeft er dit jaar voor gekozen om 100% groen te gaan. Trouwen in 2016 kan op alle manieren maar dit jaar willen we onze bezoekers motiveren om ze een groene touch te geven.

Tijdens die dag kan je je voorbereidingen plannen, de juiste services ontdekken en bijhorende professionals ontmoeten... maar ook een hapje eten of van een cocktail sippen tijdens een inspirerende babbel.

Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de vierde editie van Marry Me.

Waar? Studio 202 in Elsene

Wanneer? 21 en 22 oktober 2016

Afwijkend van de begane paden van een klassieke trouwbeurs, creëren de exposanten van Marry Me! een nieuwe taal om de bruidsparen hun trouwdag te helpen organiseren. Marry Me! heeft er dit jaar voor gekozen om 100% groen te gaan. Trouwen in 2016 kan op alle manieren maar dit jaar willen we onze bezoekers motiveren om ze een groene touch te geven.Tijdens die dag kan je je voorbereidingen plannen, de juiste services ontdekken en bijhorende professionals ontmoeten... maar ook een hapje eten of van een cocktail sippen tijdens een inspirerende babbel.Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de vierde editie van Marry Me. Waar? Studio 202 in ElseneWanneer? 21 en 22 oktober 2016