Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen.

Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen.

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een van de 10 duotickets voor de film The Age Of Adeline. Omdat Blake Lively het gezicht is van het parfum Gucci Premiere mogen we ook hiervan 5 exemplaren weggeven.

Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen. Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een van de 10 duotickets voor de film The Age Of Adeline. Omdat Blake Lively het gezicht is van het parfum Gucci Premiere mogen we ook hiervan 5 exemplaren weggeven.