Muro.exe zet nu officieel zijn eerste stappen op de Belgische markt en wel met twee collecties:

  • METAL, beschikbaar in vijf kleuren (donker & licht grijs, blauw, licht groen & druif) en vervaardigd uit ademende mesh met metalen details, is speciaal ontworpen voor SS2015
  • ATOM, de permanente collectie, bestaat uit vijf essentiële kleuren (zwart, blauw, grijs, groen en druif, is gemaakt uit lycra en past perfect bij elke outfit.
Muro.exe Atom grape, Muro.exe
Muro.exe Atom grape © Muro.exe

De belangrijkste kenmerken van beide collecties zijn het gebruik van technische stoffen met specifieke behandelingen voor elk seizoen, een flexibele en lichte zool gemaakt uit polyurethaan, een ergonomisch ontwerp van de zool voor een perfecte pasvorm en van de inlegzool uit schuim van hoge kwaliteit om het comfort te verzekeren.

Wij mogen 5 paar weggeven. Doe mee en kies uw favoriete model.

Muro.exe zet nu officieel zijn eerste stappen op de Belgische markt en wel met twee collecties:De belangrijkste kenmerken van beide collecties zijn het gebruik van technische stoffen met specifieke behandelingen voor elk seizoen, een flexibele en lichte zool gemaakt uit polyurethaan, een ergonomisch ontwerp van de zool voor een perfecte pasvorm en van de inlegzool uit schuim van hoge kwaliteit om het comfort te verzekeren.Wij mogen 5 paar weggeven. Doe mee en kies uw favoriete model.