In het Duvel Tripel Hop tastingkit wachten zes Duvel Tripel Hop brouwsels je op en om de proefervaring nog specialer te maken zijn de onderlinge flesjes onherkenbaar gemaakt. Blind tasting pur sang! Aan jou om de zes variëteiten te proeven en je smaakbevindingen zorgvuldig neer te schrijven met het zwarte Duvelpotlood in de kit. Na de tasting onthult de bijgevoegde tasing leaflet welke fles welke hop bevat. Welke geniet je voorkeur? Breng hier je stem online uit. De grootste favoriet wordt vanaf 2017 permanent gebrouwen.

Doe mee en win een van de 60 Duvel Tripel Hop Tasting Kits. Zo kan je zelf je stem uitbrengen voor jouw favoriete smaak.

In het Duvel Tripel Hop tastingkit wachten zes Duvel Tripel Hop brouwsels je op en om de proefervaring nog specialer te maken zijn de onderlinge flesjes onherkenbaar gemaakt. Blind tasting pur sang! Aan jou om de zes variëteiten te proeven en je smaakbevindingen zorgvuldig neer te schrijven met het zwarte Duvelpotlood in de kit. Na de tasting onthult de bijgevoegde tasing leaflet welke fles welke hop bevat. Welke geniet je voorkeur? Breng hier je stem online uit. De grootste favoriet wordt vanaf 2017 permanent gebrouwen.Doe mee en win een van de 60 Duvel Tripel Hop Tasting Kits. Zo kan je zelf je stem uitbrengen voor jouw favoriete smaak.