Nog op zoek naar een leuke citytrip om de feestdagen te verteren en een aankomende winterdip te bestrijden? Dankzij Knack Weekend maak je kans om een tripje te winnen naar Hamburg, waar op donderdag 12 januari de Elbphilharmonie geopend wordt. Dit futuristische concertgebouw, omgeven door het glinsterende water van de Elbe, wordt een onmiskenbaar aantrekkingspunt voor alle Hamburgers en toeristen uit de hele wereld.

Het gebouw omvat in totaal drie concertzalen, een hotel, verschillende horecagelegenheden, alsook een mooie ruimte voor muziekeducatie. Daarnaast kan het publiek tussen de concerten door een ommetje maken op de plaza, waar een oogverblindend uitzicht op de stad van je concertbezoek een unieke beleving maakt.

Met zijn unieke architectuur staat de Elbphilharmonie symbool voor de stad Hamburg: een maritieme, gevarieerde en vernieuwende stad, waar traditie en moderniteit met elkaar in perfecte harmonie zijn.

Zin gekregen om van donderdag 12 januari tot vrijdag 13 januari naar Hamburg te gaan? Doe dan nu mee!

Nog op zoek naar een leuke citytrip om de feestdagen te verteren en een aankomende winterdip te bestrijden? Dankzij Knack Weekend maak je kans om een tripje te winnen naar Hamburg, waar op donderdag 12 januari de Elbphilharmonie geopend wordt. Dit futuristische concertgebouw, omgeven door het glinsterende water van de Elbe, wordt een onmiskenbaar aantrekkingspunt voor alle Hamburgers en toeristen uit de hele wereld. Het gebouw omvat in totaal drie concertzalen, een hotel, verschillende horecagelegenheden, alsook een mooie ruimte voor muziekeducatie. Daarnaast kan het publiek tussen de concerten door een ommetje maken op de plaza, waar een oogverblindend uitzicht op de stad van je concertbezoek een unieke beleving maakt. Met zijn unieke architectuur staat de Elbphilharmonie symbool voor de stad Hamburg: een maritieme, gevarieerde en vernieuwende stad, waar traditie en moderniteit met elkaar in perfecte harmonie zijn. Zin gekregen om van donderdag 12 januari tot vrijdag 13 januari naar Hamburg te gaan? Doe dan nu mee!