Fosbury & Sons heeft dit najaar zijn deuren geopend in de voormalige Electrabel-toren in Antwerpen. Ze geven op de eerste verdieping het startschot voor een nieuwe, kwaliteitsvolle manier van samenwerken die inspeelt op de behoeftes van de generatie van vandaag.

Als lid van Fosbury & Sons geniet je van het comfort van een professioneel kantoor, de huiselijke warmte van je woonkamer, de diensten en de looks van een hotel en de fun van je vrije tijd.

Er bestaan verschillende formules, wij mogen 3 x de NOMAD-formule weggeven waarbij je binnen een tijdsspanne van 3 maanden 10 dagen toegang krijgt tot alle faciliteiten van Fosbury & Sons.

Fosbury & Sons heeft dit najaar zijn deuren geopend in de voormalige Electrabel-toren in Antwerpen. Ze geven op de eerste verdieping het startschot voor een nieuwe, kwaliteitsvolle manier van samenwerken die inspeelt op de behoeftes van de generatie van vandaag.Als lid van Fosbury & Sons geniet je van het comfort van een professioneel kantoor, de huiselijke warmte van je woonkamer, de diensten en de looks van een hotel en de fun van je vrije tijd.Er bestaan verschillende formules, wij mogen 3 x de NOMAD-formule weggeven waarbij je binnen een tijdsspanne van 3 maanden 10 dagen toegang krijgt tot alle faciliteiten van Fosbury & Sons.