Oprichters Joeri Van de Vliet (38) Ken Berghs (45) zijn een eigen label surfboards gestart: Softdogsurf. De boards vallen op door hun funky patronen en eigenzinnige look. Bovendien gaat het om softtops, dat zijn zachte surfboards met een softskin. Die worden vooral gebruikt in surfscholen, omdat een botsing met een softtop veiliger is en nauwelijks een schram oplevert.

Een Softdog is ideaal wanneer de golven minder goed of kleiner zijn. Ze zijn ook goedkoper en minder fragiel dan harde boards, wat ze ook zeer geschikt maakt voor kinderen.

Wil jij ook zo'n exemplaar winnen? Waag dan je kans!

Oprichters Joeri Van de Vliet (38) Ken Berghs (45) zijn een eigen label surfboards gestart: Softdogsurf. De boards vallen op door hun funky patronen en eigenzinnige look. Bovendien gaat het om softtops, dat zijn zachte surfboards met een softskin. Die worden vooral gebruikt in surfscholen, omdat een botsing met een softtop veiliger is en nauwelijks een schram oplevert. Een Softdog is ideaal wanneer de golven minder goed of kleiner zijn. Ze zijn ook goedkoper en minder fragiel dan harde boards, wat ze ook zeer geschikt maakt voor kinderen.Wil jij ook zo'n exemplaar winnen? Waag dan je kans!