Vers van het mes: Win een waardebon van Gustor Meat Boutique

De Gustor Meat Boutique of the E-Butcher is een platform voor wie graag van een exclusief stukje vlees geniet. In het luxueuze aanbod kan je onder meer een heerlijke Wagyu-Kobe, Black Angus of Rubia Gallega vinden. Wij mogen 5 waardebonnen ter waarde van €50 weggeven.

Vers van het mes: Win een waardebon van Gustor Meat Boutique

© Gustor Meat Boutique

De West-Vlaamse slagerij Gustor en de online Gustor Meat Boutique worden gerund door Rik Debouver en zijn zoon Jef. Daarmee is de slagerij al aan de vijfde generatie toe. De jongste telg ging zelfs ervaring opdoen in een Australische ranch, waar hij als cowboy meer dan 30.000 runderen hoedde.

Net als in een offline slagerij spat de stielkennis er op de site vanaf. Verwacht je niet aan saaie worsten of droge brochettes, wel aan de meest smaakvolle en met zorg geselecteerde en versneden stukken vlees die er zijn. Wat dacht je van pata negra filet pur of 100 procent echt Japans Wagyu-rundsvlees?

24 uur na de bestelling wordt het vlees dan geleverd aan huis, of dat huis nu in België, Nederland, Luxemburg of Duitsland staat. Aan het puike vlees en de snelle levering hangt een prijskaartje, maar een meerwaardezoeker zou zich hier niet door moeten laten afschrikken.

Benieuwd geworden? Waag uw kans en win een waardebon ter waarde van €50.