Vaderdagwedstrijd

Doe mee met onze Vaderdagwedstrijd en maak kans op prachtige prijzen om jouw held in de watten te leggen.

Vaderdagwedstrijd

© Fromanteel

Fromanteel horloge:

Het Nederlandse horlogelabel Fromanteel is gespecialiseerd in horloges en lederen accessoires voor mannen. Het merk onderscheidt zich door te innoveren in ingetogen 'Swiss Made' horloges die erg betaalbaar zijn. Ze laten zich daarbij inspireren door traditie, ambacht en vakmanschap.

De Big Day is een perfect voorbeeld van een goed werkend eenvoudig design en komt in een gepolijste roestvrij stalen kast met een witte wijzerplaat. Wij mogen dit prachtexemplaar weggeven.

Vaderdagwedstrijd

© Dove

10 x Dove pakket:

De Clean Comfort douchegel en deodorants zijn speciaal ontwikkeld voor mannen die zich lekker in hun vel willen voelen. De douchegel bevat een innovatieve Micromoisture technologie die uitdroging van je huid voorkomt. De deodorant beschermd je gedurende 48 uur tegen transpiratie en geuren. Voor een dagelijks goed gevoel op je huid - met een aangename frisse geur.

Vaderdagwedstrijd

© Wonderbox

5 x I love Papa Wonderbox:

Vaderdag komt dichterbij, tijd dus om aan een geschenk te denken. Heeft hij al alles volgens jou? Verwen hem dit jaar dan eens met een Wonderbox. Met één cadeau krijgt je papa de keuze uit niet minder dan 210 originele activiteiten om alleen of met twee te doen. Verras op 14 juni je papa met een origineel cadeau, wij mogen 5 I love Papa wonderboxen weggeven.

Vaderdagwedstrijd

© L'Occitane

15 x L'occitane Cedrat pakket:

L'occitane heeft een nieuwe lijn met cederappel gecreëerd en introduceert een frisse, delicate citrusgeur en huidverzorgingsproducten die zijn toegespitst op de unieke behoeften van de huid van de man. De eerste impressie is er een van een golf van frisheid: een groene, citrusachtige, uitbundige en sprankelende geur. Vervolgens komt de onmiskenbare delicate aard van het parfum naar boven door de bitterheid van de houtige schil heen. Wij mogen 15 L'occitane Cedrat pakketten weggeven.

Vaderdagwedstrijd

© Cuisinart

2 x Cuisinart Griddler PRO GR50E:

De polyvalente, multifunctionele en handige Griddler PRO GR50E van Cuisinart kan dankzij zijn twee omkeerbare platen (vlak én gegolfd) als grill én als plancha gebruikt worden.

U kunt de grill-plancha zowel in de winter binnen als in de zomer buiten gebruiken en het hele jaar van heerlijke vis- en vleesbereidingen genieten. De combinatie van grill- en planchaplaten bezorgen uw gasten culinair plezier, telkens weer! Wij mogen 2 exemplaren weggeven.

Onze partners