Rijd in stijl naar één van de meest inspirerende steden van Europa en beleef de grandeur van "La Ville Lumière" vanop de eerste rij, met een overnachting in het luxehotel Le Royal Monceau.

Trek erop uit in de stad en bezoek de prachtige locaties die Stella McCartney nauw aan het hart liggen. U kan er cultuur opsnuiven in het Musée de l'Orangerie of in het Sennelieratelier, genieten van een afternoon tea bij Angelina of Bob's Kitchen of verpozing zoeken in de Luxembourg Gardens of La Menagerie du Jardin des Plantes, aan u de keuze.

Na een lange dag vindt u rust en ontspanning in het uitstekende vijfsterrenhotel Raffles Royal Monceau Paris, ideaal gelegen in het 8e arrondissement, dichtbij de Champs-Élysées en de Arc de Triomphe. Laat u tijdens het diner op zaterdagavond verwennen met Franse of Italiaanse gastronomische gerechten in het hotelrestaurant.

Rijd in stijl naar één van de meest inspirerende steden van Europa en beleef de grandeur van "La Ville Lumière" vanop de eerste rij, met een overnachting in het luxehotel Le Royal Monceau. Trek erop uit in de stad en bezoek de prachtige locaties die Stella McCartney nauw aan het hart liggen. U kan er cultuur opsnuiven in het Musée de l'Orangerie of in het Sennelieratelier, genieten van een afternoon tea bij Angelina of Bob's Kitchen of verpozing zoeken in de Luxembourg Gardens of La Menagerie du Jardin des Plantes, aan u de keuze. Na een lange dag vindt u rust en ontspanning in het uitstekende vijfsterrenhotel Raffles Royal Monceau Paris, ideaal gelegen in het 8e arrondissement, dichtbij de Champs-Élysées en de Arc de Triomphe. Laat u tijdens het diner op zaterdagavond verwennen met Franse of Italiaanse gastronomische gerechten in het hotelrestaurant.