Dove
© Dove

10 x Dove Purely pampering voedende douchecrème en lotion

Een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt. Dove Douchecrème Sheaboter en Vanille gecombineerd met NutriumMoisture™ creëert een zachte wolk van romig schuim die je huid gevoed en hersteld zal laten aanvoelen. Laat je omhullen door deze warme geur en voel je terug in balans. Jezelf verzorgen heeft nog nooit zo goed gevoeld.

Wonderbox
© Wonderbox

5 x I love Mama box

Dat vrouwen graag genieten van lekker eten en ontspanning, is een feit. Gastronomie en wellness blijven de twee toppers in de nieuwe I love Mama box. Maar genieten is meer, en betekent voor de moderne mama's ook actief beleven. Die actieve mama combineert immers haar kinderen, werk én (vrije) tijd voor zichzelf. Om een antwoord te bieden op deze nieuwe vrijetijdswensen lanceert Wonderbox vanaf nu de I love Mama box met extra avontuur en sport en sluit zo naadloos aan bij de leefwereld van de moderne mama.

My Jewellery
© My Jewellery

4 x My Jewellery armband

My Jewellery is al sinds 2011, onder leiding van Sharon Hilgers, een van de topmerken op het gebied van online webshops en on-trend sieraden. Deze items van de GOLD collectie zijn een pareltje om iedere pols! Knackweekend.be geeft maar liefst 4 GOLD armbanden met stenen in de kleuren dark blue en raspberry weg. Deze armbanden kun je met verschillende armbanden mixen & matchen. Super leuk voor het zomerseizoen en een echte eyecatcher om je pols! Op www.my-jewellery.com zijn nog veel meer mooie sieraden te vinden in de kleurrijke Ibiza stijl.