Het principe? De lichtimpuls bereikt de melanine van het haarzakje, elimineert op duurzame wijze het haartje bij de wortel en voorkomt zo geleidelijk aan dat het haar weer teruggroeit. Deze methode is volkomen pijnloos, duurzaam en efficiënt op alle lichaamsdelen (gelaat, oksels, bikini, benen, romp enz.) en compatibel met 5 huidtypes.

De Homelight Connected (ref. G940E) beschikt over een Bluethooth-functie en een daaraan gelinkte app, en biedt alle vrouwen een veilige en gepersonaliseerde opvolging van hun behandeling.

Babyliss
© Babyliss

De Homelight app biedt naast een veiligheidsvragenlijst (vóór de behandeling) ook een individuele behandeling van elke zone, een historiek van elke beurt en een herinneringsagenda die de volgende stappen van de behandeling onthoudt. De lichtintensiteit wordt automatisch rechtstreeks op het toestel afgesteld op basis van de veiligheidsvragenlijst die geïntegreerd is in de app. De toepassing vergelijkt het aantal flitsen per behandelingszone met vroegere gebruiksbeurten en geeft ook het resterende aantal flitsen weer.

Kortom: een veilige, snelle en efficiënte manier om het hele jaar door te genieten van een gladde huid!

Het principe? De lichtimpuls bereikt de melanine van het haarzakje, elimineert op duurzame wijze het haartje bij de wortel en voorkomt zo geleidelijk aan dat het haar weer teruggroeit. Deze methode is volkomen pijnloos, duurzaam en efficiënt op alle lichaamsdelen (gelaat, oksels, bikini, benen, romp enz.) en compatibel met 5 huidtypes.De Homelight Connected (ref. G940E) beschikt over een Bluethooth-functie en een daaraan gelinkte app, en biedt alle vrouwen een veilige en gepersonaliseerde opvolging van hun behandeling. De Homelight app biedt naast een veiligheidsvragenlijst (vóór de behandeling) ook een individuele behandeling van elke zone, een historiek van elke beurt en een herinneringsagenda die de volgende stappen van de behandeling onthoudt. De lichtintensiteit wordt automatisch rechtstreeks op het toestel afgesteld op basis van de veiligheidsvragenlijst die geïntegreerd is in de app. De toepassing vergelijkt het aantal flitsen per behandelingszone met vroegere gebruiksbeurten en geeft ook het resterende aantal flitsen weer.Kortom: een veilige, snelle en efficiënte manier om het hele jaar door te genieten van een gladde huid!