Voormalige verlovingsring van Kim Kardashian verkocht

© Reuters

De verlovingsring brengt ‘amper’ half miljoen euro op.

De verlovingsring brengt ‘amper’ half miljoen euro op.

Er was een tijd dat Kim Kardashian nog niet samen was met Kanye West, maar verloofd én getrouwd met Kris Humphries. Kim kreeg van haar verloofde Kris een joekel van een verlovingsring, die nu verkocht werd bij Christie’s in New York voor iets meer dan een half miljoen euro.

Kim Kardashian lijkt het geluk gevonden te hebben in de armen van Kanye West en samen hebben ze een dochtertje, baby North. Maar een tijdje geleden was Kim Kardashian nog een getrouwde vrouw. Ze trad in het huwelijk met Kris Humphries. Ze kreeg van Kris een verlovingsring van 20-karaat, die hem zo’n slordige anderhalf miljoen dollar koste. De ring was een ontwerp van Lorraine Schwartz.

Kort huwelijk

Maar een dure verlovingsring was duidelijk geen garantie op een lang en gelukkig huwelijk. Het huwelijk tussen Kim en Kris sprong uit elkaar na amper 72 dagen en de twee gingen in ruzie uit mekaar. Kwatongen beweren dat het huwelijk doorgestoken kaart was en louter werd georganiseerd binnen de verhaallijn van hun TV-soap op de Amerikaanse televisie.

Ring verkocht aan anonieme bieder

Kim deed al snel afstand van haar verlovingsring en deze werd aangeboden op een veiling van Christie’s in New York. Het juweel werd verkocht voor een half miljoen euro aan een anonieme koper. Een hoog bedrag voor een juweel, maar de aankoopprijs lag nog hoger. Zo betaalde Kris Humphries destijds anderhalf miljoen voor de bling bling-ring. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content