Voorbereidingen huwelijk prins Amedeo en Lili volop aan de gang

Prins Amedeo, Lili, prinses Astrid en de rest van het gezin kwamen op 2 juli aan in Rome om de voorbereidingen voor het huwelijk in goede banen te leiden. De bruiloft wordt niet verplaatst voor de match van de Rode Duivels tegen Argentinië.

Prins Amedeo, Lili, prinses Astrid en de rest van het gezin kwamen op 2 juli aan in Rome om de voorbereidingen voor het huwelijk in goede banen te leiden. De bruiloft wordt niet verplaatst voor de match van de Rode Duivels tegen Argentinië. Royaltywatcher Wim Dehandschutter houdt ons via Twitter op de hoogte van het doen en laten van de koninklijke familie in Rome.

Zo toont hij via dit kanaal de charmante kerk in de Romeinse wijk Trastevere en het gelukkige paar en hun familie die volop aan het voorbereiden zijn voor het huwelijk. Ook vaders Ettore Rosboch (Lili) en prins Lorenz (Amedeo) waren aanwezig tijdens een persbriefing en lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden.

Maria Laura, de oudste zus van Amedeo en goede vriendin van Lili, is een van de vier getuigen van Lili. Broer Joachim mag een van de vier getuigen zijn van Amedeo.

Kardinaal Danneels zal de kerkdienst leiden, samen met een Italiaanse priester. De dienst zal in het Italiaans, Frans en Duits worden gehouden zodat alle aanwezigen kunnen volgen. Volgens prins Lorenz is de idyllische locatie, de kerk in wijk Trastevere, deels te danken aan koningin Paola die banden heeft met deze kerk.

Wat ons vooral interesseert is de jurk die Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein zal dragen op deze heuglijke dag. Zeker is dat de trouwjurk van Italiaanse makelij is. Amedeo werd gespot met een witte zak van modehuis Emporio Armani, maar er is nog geen zekerheid over de ontwerper van het kleed. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content