Video: plus-size model Ashley Graham speelt fictief liefje in nieuwe videoclip van Joe Jonas

© Instagram

In de videoclip voor ‘Toothbrush’ dolt Joe Jonas met Ashley Graham. De clip is een mini romcom, inclusief scènes tussen de lakens. Plus-size model Ashley Graham beleeft in de clip de droom van menig vrouw, maar Joe Jonas even goed de fantasie van heel wat mannen.

Joe Jonas’ band DNCE lanceerde de nieuwe videoclip ‘Toothbrush’ met een stomende videoclip. De Jonas-broer deelt de lakens met Ashley Graham en het gaat er zwoel aan toe. Waarom is dit het vermelden waard? Omdat spijtig genoeg videoclips voor popmuziek voornamelijk bevolkt worden door ranke modellen met standaardmaten; zeker wanneer het gaat om de rol van love interest.

Een schouderklopje voor Joe Jonas dus, die tegen de stroom ingaat en Ashley Graham wist te strikken voor zijn videoclip. Fans reageren positief en hoewel velen zelfs niet opmerken dat Ashley een plus-size model is, is dat feit voor anderen net een reden om laaiend enthousiast te zijn. ‘Bedankt om schoonheid in verschillende vormen te omarmen. Vrouwen bestaan niet slechts in één maat. Dit maakt me gelukkig’, lezen we op de Instagrampagina van de zanger.

Bekijk hieronder hoe ze een mini romcom spelen op de tonen van ‘Toothbrush’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content