Video: ontmoet Baddie Winkle, de 87-jarige ster van Instagram

Baddie Winkle © Instagram

Social media iets voor de jonkies onder ons? Niets is minder waar. De kranige 87-jarige Baddie Winkle verzamelde maar liefst 1.9 miljoen volgers op de microblog.

‘Live and let live’, is het motto van Baddie Winkle. De 87-jarige werd geboren in 1928 en maakte de Grote Depressie mee. Ze verloor een zoon en ook haar echtgenoot is al een tijdje overleden. Baddie voelde zich een tijd erg slecht en verloor de zin om te leven. Die kwam gelukkig terug en samen met haar kleinkinderen ontdekte ze het plezier van Instagram.

‘Je hebt maar één leven, dus zorg dat je plezier hebt’, vertelt Baddie in de video die Refinery29 van haar maakte. ‘Soms ben ik Baddie Winkle en soms ben ik gewoon Helen’, licht ze toe. Baddie is de stoutere versie van Helen, een soort online persona dat haar al heel wat leuke momenten en ontmoetingen heeft opgeleverd. Zo mocht ze al poseren met onder andere Khloé Kardashian, Nicole Richie Kylie Jenner, Gwen Stefani, Taylor Schilling en Hailey Baldwin.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

IN LOVE WITH THE KOKO @khloekardashian

Een foto die door baddiewinkle is geplaatst op

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content