Victoria Beckham krijgt afbeelding in koffieschuim

© Twitter VB

Als er iemand is die weet hoe ze zichzelf in de kijker moet werken, dan is het wel Victoria Beckham.

Als er iemand is die weet hoe ze zichzelf in de kijker moet werken, dan is het wel Victoria Beckham.

De modeontwerpster/mediafiguur tweette een foto van zichzelf waarop haar hoofd te zien is in koffieschuim. Een kopje koffie op maat van Victoria. Al snel vroegen verschillende Twitterfans zich af of Victoria een verborgen talent had. Maar daarin moest ze snel haar fans ontgoochelen.

Het was niet zij, maar de New Yorkse ‘latte-kunstenaar’ Michael Braech, die een portret van Victoria schetste in een kopje koffie. Allemaal heel leuk, al heeft deze kunstvorm ook wel een klein nadeel. Zo blijft de tekening maar enkele minuten zichtbaar in het schuim van de koffie.

De artiest ging aan het werk met een foto van Victoria om deze afbeelding in het schuim te creëren. Dit kunstwerk kadert binnen een project dat mensen wil aanmoedigen om samen koffie te drinken.

Michael Braech vertelde over zijn koffiekunstwerken hetvolgende aan visualnews.com: ‘Ik zou graag de Willy Wonka van de koffie willen zijn, ik wil het plezierig maken voor de mensen. Maar dan zonder de pretentie en heel wat minder serieus.” (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content