Victoria Beckham combineert werk en work-out met innovatieve loopband

De 39-jarige ontwerpster Victoria Beckham bezocht het Condé Nast College of Fashion & Design in Londen. Ze testte er een loopband vastgemaakt aan een bureau uit en deelde haar enthousiasme op Twitter.

De 39-jarige ontwerpster Victoria Beckham bezocht het Condé Nast College of Fashion & Design in Londen. Ze testte er een loopband vastgemaakt aan een bureau uit en deelde haar enthousiasme op Twitter. Victoria Beckham werd uitgenodigd door het Condé Nast College of Fashion and Design voor een vragenrondje en lezing.

Tijdens haar bezoek aan de school mocht ze een technisch hoogstandje uitproberen waarbij je werk en work-out kan combineren. De Britse ster en ontwerpster noemde het loopband-bureau ‘geniaal’ en uitte haar enthousiasme via Twitter.

Beckham droeg haar gebruikelijke torenhoge hakken en koos voor een volledig zwarte outfit tijdens haar bezoek aan het college. Ze was erg tevreden over haar bezoekje en ook de school was blij dat Victoria tijd vrijmaakte om hun studenten toe te spreken. ‘Fantastisch om @victoriabeckham hier te mogen ontvangen op het #CNCollege deze ochtend. Ze gaf een ontroerende lezing voor de studenten. Zo blij dat je hier was,’ viel te lezen op de Twitterpagina van de school. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content