Victoria Beckham brengt brillen op de markt

© reuters

Nadat ze eerder al zonnebrillen ontwierp brengt Victoria Beckham samen met Cutler & Gross een collectie optische brillen uit die begin 2013 in de winkels verwacht wordt.

Het gaat hard voor Victoria ‘de ontwerpster’ Beckham. Terwijl ze niet bijster veel zin heeft om haar verleden te omarmen via een Spice Girls reunie grijpt ze haar toekomst wel met beide handen. Naast een kleding- en accessoirelijn probeert Vic nu ook de brillenmarkt in te palmen. Eerder bracht ze al enkele zonnebrillen uit, maar vandaag gaat ze er volledig voor met een collectie brilmonturen voor optische glazen.

Dit hoeft echter geen verrassing. De ontwerpster, die zelf bijziend is, zegt al jaren op zoek te zijn naar de perfecte bril. “Ik moet een bril dragen maar ik heb nog geen montuur gevonden dat bij me past. Daarom heb ik besloten om er zelf enkele te ontwerpen”, vertelde Beckham aan WWD.

Ze werkte samen met brillenmogul Cutler&Gross zes brillen uit in een kleurenpallet van zwart, topaas, geel en groen, opgeleukt met enkele luxueuze toetsen als tortoise, parelmoer en hoorn. Beckham slaagde erin een gevarieerde collectie uit te werken met fijne maar ook zwaardere monturen en zelfs enkele unisexmodelletjes.

De Victoria Beckham for Cutler & Gross collectie zal pas begin 2013 in de winkels liggen. Geïnteresseerden zullen zo’n 400 dollar veil moeten hebben voor een exemplaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content