Verlaat Lottie Moss school voor modellencarrière?

© Reuters

De 16-jarige Lottie krijgt alvast de steun van haar halfzus Kate Moss bij deze beslissing.

Als het van de jongere zus van Kate Moss afhangt, wil Lottie Moss stoppen met school om haar modellencarrière uit te bouwen. Dat schrijft de Telegraph.

De 16-jarige Lottie Moss heeft het gehad met school en wil zich volledig toeleggen op haar modellencarrière. En als je denkt dat Kate Moss, de oudere zus van Lottie, haar op het belang van school zal wijzen, dan heb je het mis. Zo heeft Lottie de volledige steun van haar beroemde halfzus. Haar moeder Inga is echter wel van mening dat ze op school moet blijven.

Steun van Kate

Als het van Lottie afhangt doet ze nog haar tussenexamens en verhuist ze dan naar New York, waar ze haar carrière verder kan uitbouwen. Kate staat volledig achter deze beslissing van haar jongere halfzus Lottie omdat ze vindt dat ze gebruik moet maken van de grote media-aandacht van het moment. Kate ging zelf op jonge leeftijd weg van de schoolbanken.

Ontdekt op 13-jarige leeftijd

Lottie tekende op haar 13 jaar een contract bij het bureau Storm. Ze was het modellenbureau, waar ook haar zus Kate bij onder contract staan, opgevallen tijdens het huwelijk van Kate met Jamie Hince. Ze was al te zien in reportages voor tijdschriften als ‘Teen Vogue’ en ‘Dazed & Confused’. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content