Veiling Britney Spears-accessoires is een flop

Hamsteraars opgelet: de handboeien en boa die Britney Spears droeg op haar Femme Fatale-tournee zijn voor slechts dertig dollarcent de uwe.

Kijk, er zijn popparafernalia waar wij ook geen cent aan zouden willen uitgeven. Een half opgegeten tosti bijvoorbeeld, of een gebruikt papieren zakdoekje. Toch gingen deze items voor honderden dollars onder de hamer, terwijl twee -toch wel- behoorlijk indrukwekkende stuks van Britney Spears vooralsnog geen dollar opleverden.

Spears veilt de boa en de handboeien die ze gebruikte toen ze Jersey Shore-ster Pauly D een lapdance gaf tijdens haar Femme Fatale tournee in 2011. De opbrengst van de veiling zou naar Soles4Souls gaan, een liefdadigheidsorganisatie die overstock van schoenen uitdeelt aan mensen in nood.

Jammer genoeg kan Spears op dit moment slechts een peulschil bijdragen want voor haar boa en handboeien werd tot nog toe niet meer dan 27 dollarcent geboden, ondanks de artiestes verwoede ronselpraktijken op social media. Pijnlijk. Bieden kan hier. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content