‘Veep’-actrice Julia Louis-Dreyfus poseert naakt voor Rolling Stone

De 53-jarige actrice liet kleren achterwege tijdens haar covershoot voor Rolling Stone. Enkel een tatoeage van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring siert haar naakte lichaam.

De 53-jarige actrice liet kleren achterwege tijdens haar covershoot voor Rolling Stone. Enkel een tatoeage van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring siert haar naakte lichaam. De brunette verspreidde de cover via Twitter met als onderschrift: ‘Ter mijn verdediging: het gebeurde in een dronken opwelling.’

De comédienne vertelt in het bijhorende interview over haar carrière als komische actrice en het misverstand over haar familiefortuin. ‘Mensen geloven werkelijk alles wat er over mij verschijnt. Welkom op het fucking internet,’ aldus Louis-Dreyfus in Rolling Stone, die haar vol eerbied de First Lady of Comedy noemen.

Ook liet ze zich uit over de vrouwonvriendelijke attitude van de film- en televisiewereld. ‘Seksisme is zeker aanwezig, dat ontken ik niet. Maar ik negeer het gewoon. Ik zeg: ‘Ga aan de kant,’ vertelt de actrice in het interview. Daar nemen wij onze hoed voor af. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content