Valentijnsplannen van Kate Middleton bekendgemaakt

© Reuters

Wij waren uiteraard benieuwd naar de plannen van Kate Middleton met … Valentijn. Wat gaat zij die dag uitspoken, je leest het hier!

Wij waren uiteraard benieuwd naar de plannen van Kate Middleton met … Valentijn. Wat gaat zij die dag uitspoken, je leest het hier!

Een romantisch diner met kaarslicht, een avondje film of gewoon gezellig thuis? Het is gokken naar wat bekende mensen, onder meer de Hertogin van Cambridge Kate Middleton, doen op dagen als bijvoorbeeld Valentijn. Als we een vlieg zouden zijn, dan zouden we kunnen rondsnuffelen in de ruimte en zouden bekende mensen nog nauwelijks of geen geheimen meer hebben.

Hun privacy wordt goed afgeschermd (gelukkig), maar de plannen van Kate Middleton voor Valentijn zijn we toch te weten gekomen. Dit omdat ze op deze dag niet gezellig met Prins William rond de haard gaat zitten, maar omdat ze op de dag van de romantiek een officiële uitstap heeft gepland naar West-Londen, waar ze een kunstkamer ‘The ICAP Art Room’ zal openen in de Northolt High School. Kate is dan ook patrones van deze organisatie. Dat werd bevestigd door woordvoerders van de Hertogin en staat te lezen op de officiële website van Prins William en Kate Middleton.

Dat zijn heel wat minder romantische plannen dan we hadden verwacht, maar het toont wel hoe groot het hart is van Kate Middleton. Zo zal ze als patrones van de organisatie een kunstsessie bijwonen, zal ze praten met leerlingen en zal ze officieel de nieuwe ruimte openen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content