Uniek: Belgische Yumi Lambert loopt mee in Victoria’s Secret show

Yumi Lambert wacht in de luchthaven op de vlucht naar Londen. © Instagram

Het circus van Victoria’s Secret slaat op dinsdag zijn tenten op in Londen voor de jaarlijkse show. Het is al weer even geleden dat we een Belgisch model in het lijstje konden bespeuren, de 19-jarige Yumi Lambert krijgt dit keer de eer om de vleugeltjes aan te trekken.

Het Amerikaanse lingerielabel levert elk jaar weer een show af die tot in de puntjes geregeld is. Overal ter wereld dromen modellen ervan om ooit eens te mogen meelopen in deze ondertussen mythische show. Slechts drie Belgische modellen kregen de voorbije jaren deze eer. Elise Crombez, Anouck Lepere en Ingrid Seynhaeve sieren het lijstje van voormalige ‘engeltjes’.

De 'engeltjes' vertrekken naar Londen.
De ‘engeltjes’ vertrekken naar Londen.© Instagram

Yumi Lambert mag dit jaar de Belgische kleur verdedigen op de indrukwekkende catwalk. Het 19-jarige model, een mooie mix tussen Belgisch en Japans, deelde via haar Instagramprofiel enkele kiekjes van achter de schermen. Hoewel het meisje nog zo jong is, kan ze al op een indrukwekkend palmares rekenen. Ze liep al shows voor Dior, Nina Ricci en Prada en ze was het gezicht van de lente- en zomercollectie 2013 van Chanel. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content