Trouwplannen voor Jennifer Aniston

© Reuters

De Amerikaanse actrice heeft zich verloofd met acteur Justin Theroux.

Groot nieuws in showbizzland: de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston gaat trouwen met acteur/regisseur Justin Theroux. Dat heeft een manager van Theroux laten weten aan het Amerikaanse magazine People.

“Justin Theroux beleefde afgelopen vrijdag een ongelooflijke verjaardag: hij kreeg een buitengewoon geschenk toen zijn vriendin, Jennifer Aniston, inging op zijn huwelijksaanzoek”, vertelde de manager. De twee ontmoetten elkaar vorig jaar op de set van de (geflopte) film “Wanderlust”. Onlangs werd er nog druk gespeculeerd over een breuk tussen Aniston en Theroux, maar daar blijkt dus niets van aan en de tortelduifjes staan nu zelfs op trouwen.

Voor de 41-jarige Justin Theroux, vooral bekend uit ‘Mulholland Drive’ en ‘Inland Empire’, is het zijn eerste huwelijk. Aniston stapt nu voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Eerder was de 43-jarige Aniston getrouwd met acteur Brad Pitt, maar na vijf jaar kwam er een einde aan dit huwelijk. Ook Brad Pitt trouwt binnenkort opnieuw en dat met actrice Angelina Jolie. (Belga/LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content