Topmodel Hannelore Knuts doet mee aan ‘Sterren Op De Dansvloer’

Topmodel Hannelore Knuts zal te zien zijn in de nieuwe reeks van het televisieprogramma Sterren Op De Dansvloer. De Limburgse onthulde zelf het nieuws in een interview met het lifestylemagazine de New York Times.

De New York Times omschrijft het 34-jarig Belgisch topmodel Hannelore Knuts terecht als een bezige bij. “Na 14 jaar in de industrie werkt Knuts nog steeds als model – ze bokst dan ook vijf keer per week om dat te kunnen blijven doen. Daarnaast is ze fotografe en heeft ze de eerste campagnebeelden voor het franse mannenmerk Arny’s genomen. Bovendien acteert ze ook niet kwaad: binnenkort zal ze te zien zijn in een film van Nicolas Provost en speelt ze David Bowie in een videoclip van Radio Soulwax. Ze ontwerpt tassen voor Delvaux en fietsen voor Marniek Kint. Daarbovenop zal ze dit najaar ook nog eens strijden in de Belgische versie van Sterren Op De Dansvloer”, zo luidt de inleiding van het New York Times artikel. In Amerika geldt deelnemen aan een realityshow duidelijk als een hele prestatie.

Niet dat wij niet opgetogen zijn dat we weer wat meer van Knuts te zien zullen krijgen, we vinden het programma een vreemde keuze voor het anders niet echt mediabeluste model. Daarnaast zijn we ook benieuwd wat Hannelore zal vinden van de toch wel kitscherige pakjes waarin ze haar danspasjes zal moeten uitvoeren. In ieder geval: als Hannelore deze wedstrijd zal aanpakken zoals ze de rest van haar projecten aanpakt mogen de andere deelnemers gewoon thuisblijven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content