Televisiesterren Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn verloofd

Sofia en Joe © Instagram

Het acteurskoppel zou zich op Kerstmis verloofd hebben volgens E ! News. De ‘Modern Family’-ster werd intussen ook gespot met een diamanten ring. En het lijkt wel het verlovingsseizoen, want ook Charlize Theron zou ‘ja’ hebben gezegd op een huwelijksaanzoek van Sean Penn.

De 42-jarige actrice Sofia Vergara is vooral bekend bij ons voor haar rol als Gloria in de ABC-reeks ‘Modern Family’. Haar kersverse verloofde Joe Manganiello (38) kan je dan weer kennen van de vampierenserie ‘True Blood’, waar hij weerwolf Alcide vertolkt.

De twee zijn sinds juli 2014 een koppel en zou nu dus na zes maanden daten verloofd zijn. E! News beweert dat een bron het nieuws bevestigd heeft, maar het is nog wachten op Vergara en Manganiello zelf om te beamen. Een leuk weetje is dat Joe in een interview zou gezegd hebben dat Sofia zijn celebrity crush is voor ze begonnen te daten. Het interview werd gepubliceerd toen hij haar al gestrikt had en Sofia kwam niet meer bij van het lachen.

Ook Charlize Theron en Sean Penn zouden volgens bronnen elkaar binnenkort het jawoord geven. Penn ging naar verluidt op de knieën tijdens een romantisch tripje naar Parijs. Er staan dus twee high profile huwelijken op stapel, als we de Amerikaanse media mogen geloven. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content