Taylor Swift haalt woede van buren om de hals

© Reuters

De 24-jarige zangeres wil een muur laten bouwen rond haar domein in Rhode Island. Dit tot groot ongenoegen van de buren.

De 24-jarige zangeres wil een muur laten bouwen rond haar domein in Rhode Island. Dit tot groot ongenoegen van de buren.

Taylor Swift heeft een huis van ongeveer 20 miljoen op een zeer exclusief domein in Rhode Island. De woning bevindt zich pal op het strand. Ze heeft het idee opgevat om rond deze woning een muur te laten bouwen, zodat ze nog meer privacy kan genieten en de woning kan beschermen tegen de grillen van de zee. Maar hier zijn de buurtbewoners niet echt mee opgezet. Ze zijn van mening dat het uitzicht over de kustlijn van New England verpest zal worden en zijn dan ook allesbehalve blij.

Bovendien zal het de toegang van wandelaars versperren en kunnen vissers en surfers niet meer langs dit stukje strand passeren.

Toch heeft Taylor zo haar redenen voor meer bescherming. Zo kan ze de woning niet enkel beschermen tegen de grillen van de natuur, maar afgelopen zomer werd er ook ingebroken in het huis. Momenteel wordt het bewaakt door een legertje aan veiligheidsmensen, maar een muur zou natuurlijk de ultieme veiligheid zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

De buren van Taylor Swift, die ook op dit exclusieve domein wonen, zijn er van overtuigd dat Taylor Swift niet langs de reguliere weg is gegaan om toelating te krijgen voor dit ‘stukje’ muur. De entourage van Taylor Swift heeft hier nog niet op gereageerd. Of ze er ook echt van zal wakker liggen is nog maar de vraag, aangezien ze zelden of nooit in het huis verblijft. Zo wordt het meestal bewoond door haar ouders. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content