Taylor Swift-fans woedend op Abercrombie&Fitch

Ondergetekende weet als geen ander dat een grote groep tienermeisjes best niet boos te maken valt. Kledingbedrijf Abercrombie&Fitch heeft dat ondertussen ook ondervonden.Het label, dat na bekendmaking dat voortaan ook weigert grote maten in zijn assortiment op te nemen, was al niet meer bijster populair bij het studentenpubliek met een hart en hersens en het lijkt erop dat ze nu ook de tieners op hun tenen hebben getrapt.

De kern van het probleem ligt bij een A&F-shirt uit de vrouwencollectie met als opschrift “# more boyfriends than t.s.”, wat in feite zoveel wil zeggen als “Taylor Swift, je bent een slet”. Zoiets pikken de Swifties, zoals fans van Taylor Swift zichzelf noemen, natuurlijk niet en dus ontving Abercrombie&Fitch ontelbaar veel boze telefoontjes, mails en tweets. Eén meisje deelde zelfs haar persoonlijke klacht op YouTube…

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zoals ook al in het filmpje te horen was heeft Abercrombie&Fitch het bewuste T-shirt uit de rekken gehaald. Omdat ze zodanig veel opgebeld worden door boze Swift-adepten hebben ze dit nieuws zelfs gedeeld in hun vooropgenomen voicemailbericht. Het PR-team van Abercrombie&Fitch (dat zonder twijfel heel wat overuren heeft kunnen klokken) stuurde vervolgens ook nog een zalvende tweet uit: “Hey #swifties we no longer sell the tshirt. We <3 Taylor's music and think she's awesome!"
Vrijdag 21 juni, langste dag van het jaar ofwel “De Dag Dat Een Bende Tieners Een Miljoenenbedrijf Op Zijn Knieën Kreeg.” (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content