Tavi Gevinson ‘ik ben anti anti-aging’

© Clinique

Alsof haar CV nog niet zwaar genoeg woog, kan schrijfster, hoofdredactrice, TED-talkster, actrice en stijlicoon Tavi Gevinson voortaan ook Clinique Ambassadrice aan haar lijstje met prestaties toevoegen.

De 19-jarige Rookie-oprichtster is samen met DJ Hannah Bronfman en modeblogger Margaret Zhang het gezicht van de nieuwe Clinique campagne #FaceForward, die de tieners en jonge twintigers van vandaag bekend moet maken met het legendarische 3-stappenplan.

In een interview met Fashionista praat Gevinson over haar make-up routine, het belang van zonnecrème, hoe haar moeder nooit een likje cosmetica smeerde maar er wel op hamerde om je gezicht iedere avond te wassen en over haar zelfgefabriceerde eightieslook in het toneelstuk This Is Our Youth. Wanneer Tavi gevraagd wordt of ze al nadenkt over anti-aging producten trekt de tiener fel van leer.

“Ik maak me meer zorgen om anti-aging dan om aging, eerlijk gezegd. Ik weet dat het makkelijk gezegd is omdat ik jong ben, en oudere vrouwen zeggen me vaak dat ik nog van gedachten zal veranderen, maar ik wil gewoon écht niet iemand worden die bang is om oud te worden. Je kan daar niets aan doen, je zal altijd ouder worden tot op de dag dat je sterft. Je strijdt dus een strijd die je op voorhand al verloren hebt. Dat lijkt me de hel.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content