Tallulah Willis eert moeder Demi Moore met kaalgeschoren hoofd

© Instagram

Ons eerste vermoeden was dat de 20-jarige dochter van Demi Moore en Bruce Willis haar eigen Britney Spears-momentje had, maar niets is minder waar. Tallulah gaat haar moeder achterna met een GI Jane-look.

Van lange lokken tot een quasi kaalgeschoren hoofd, dankzij Britney Spears denken we dan meteen in termen als ‘mentale inzinking’. Tallulah had echter andere beweegredenen. Haar moeder Demi Moore speelde in 1997de ‘kaalgeschoren’ hoofdrol in de actiefilm GI Jane.

Demi Moore
Demi Moore© Instagram

Ze deelde onder meer een filmpje waarop te zien is hoe ze haar haren afscheert en vervolgens postte ze ook nog een foto van haar nieuwe look én een foto van haar moeder met dezelfde look. Het is bovendien opvallend te zien hoe Tallulah als twee druppels water op haar moeder lijkt. Mochten ze ooit iemand nodig hebben voor een remake, dan weten de filmmakers alvast wie ze moeten bellen.

Omdat een kortgeschoren kopje niet alleen ons aan Sinead ‘Nothing Compares 2 U’ O’Connor doet denken, deelde Tallulah ook haar interpretatie van die wereldberoemde song. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content