Supermodel maakt provocerende terugkeer

Shalom Harlow maakte carrière tijdens de jaren negentig, maar lijkt een manier gevonden te hebben om opnieuw in de aandacht te komen.

Het Canadese model Shalom Harlow maakte carrière tijdens de jaren negentig, maar komt nu opnieuw in de aandacht met een wel heel opvallende foto. Tijdens een shoot voor het Amerikaanse magazine Oyster toonde ze haar borsten aan een gelukkige voorbijganger. Shalom Harlow verscheen opnieuw in talrijke magazines, nadat Alexander Wang haar geboekt had voor zijn herfstshow. Ook het magazine Oyster dat deze maand in het teken van de vrouw staat, vroeg het bruinharige model voor een opdracht. Naar verluidt poseerde Harlow net in een punkgeïnspireerde outfit, toen een echte punker ongevraagd de set opwandelde. Harlow besloot te doen wat in haar opkwam en toonde haar borsten aan de ongeïdentificeerde man.

Improvisatie of marketingstunt?

Stevie Dance was fotograaf van dienst en legde het gebeuren vast op de gevoelige plaat. Op de website Fashionista staat te lezen wat volgens Dance de omstandigheden waren. “De set was een prachtige suite in het Bowery Hotel. Het was een geïmproviseerde shoot en dus was er weinig volk aanwezig. Toen we toe waren aan de ‘Punk Couture’ liep een Britse jongeman plots de set op”, vertelt de fotograaf.

“Hij was op vakantie in New York en zat in de brasserie Gemma te dineren. De gelukzak kon dit moment delen met een van de mooiste krachten in mode-industrie.” Of het 39-jarige model echt deed wat in haar opkwam is maar zeer de vraag. Het verhaal bevat immers alle ingrediënten van een goed bedachte mediastunt. De bruinharige Harlow zal er in elk geval niet onbekender op worden.(JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content