Stopt Lana Del Rey met zingen?

Amper 9 maanden na de release van haar eerste album denkt de Amerikaanse zangeres er aan om te stoppen met zingen en haar zangcarrière in de koelkast te stoppen.

Amper 9 maanden na de release van haar eerste album denkt de Amerikaanse zangeres er al aan om te stoppen met zingen en haar zangcarrière in de koelkast te stoppen.

Elizabeth Woolridge Grant, beter bekend als de fragiele zangers Lana Del Rey, wil een punt zetten achter haar zangcarrière en zich toeleggen op de filmwereld. Dat zegt de 26-jarige Del Rey in een interview met de Australische editie van het tijdschrift Vogue.

De Videogames-zangers wil stoppen op haar muzikale hoogtepunt en zou een punt willen zetten achter haar prille carrière. De zangeres wil een nieuwe weg inslaan en in de wereld van de film stappen. Ze wil het niet maken als actrice, maar zou graag de muziek componeren bij de filmbeelden. Filmmuziek is vaak zonder zang en dat zou betekenen dat Del Rey haar stem niet meer moet lenen aan tracks.

Sinds het begin van haar carrière ligt Del Rey namelijk vaak onder vuur voor haar stemgeluid, dat volgens sommigen op het album ‘Born to Die’ erg bewerkt werd. Dat concluderen ze uit live-optredens van Del Rey, waar ze soms wel eens behoorlijk vals uit de hoek kan komen. In het interview met Vogue vertelt Del Rey dat ze enorm graag zingt, maar dat ze moeilijkheden heeft met het zich uiten op een podium. Haar onzekerheid leverde haar behoorlijk wat kritiek op.

De plannen voor een nieuw popalbum zijn geannuleerd: ‘Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen’, zo besluit Del Rey die haar fans achterlaat met slechts één album ‘Born to Die’. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content